Implantologie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in het behandelen van mondziekten en houdt zich bezig met kaak- en aangezichtschirurgie. Binnen onze praktijk is de kaakchirurg ook implantoloog. Als uw tandarts tijdens de controle heeft geconstateerd dat er een behandeling nodig is door de kaakchirurg-implantoloog, kunt u bij ons een afspraak maken.

Wanneer er sprake is van een tekort aan bot in de kaak, kan onze implantoloog een kunstbot of een stuk eigen bot plaatsen in het kaakbot.

Aangezien onze kaakchirurg-implantoloog ook een ervaren tandarts is, schenkt hij aandacht aan het vervolgtraject van de behandeling. Door deze ervaring kan hij rekening houden met het esthetische eindresultaat, wanneer hij de positie van de implantaat bepaalt. Dit én de korte lijnen binnen de praktijk brengen de patiënten veel voordelen. Zo krijgen ze uiteindelijk het beste eindresultaat.

De meeste mensen zien ertegenop om naar de kaakchirurg te gaan. Wanneer dit in uw geval zo is, vragen we u dit bij ons aan te geven. Dan kunnen we hiermee rekening houden en eventueel de behandeling hierop aanpassen.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem contact op.

Maak een afspraak
Neem contact op