Zó ziet de moderne tandartspraktijk eruit


Omar Badarne is heel ver met het realiseren van zijn visie op de moderne tandheelkunde. Zijn moderne praktijk, het Capels Tandheelkundig Centrum, kan de volledige mondzorg voor patiënten op zich nemen.

Alle diensten en apparatuur in huis

“Wij willen het patiënten zo gemakkelijk mogelijk maken om naar de tandarts te gaan, door de drempel voor tandheelkundige hulp te verlagen”, zegt Omar. “Daarom hebben we de praktijk zó ingericht dat we alle diensten en apparatuur in huis hebben.” Het team bestaat uit: algemene tandartsen, een kaakchirurg, een implantoloog, een mondhygiëniste, een tandprotheticus, een smiledesigner, assistenten, een praktijkmanager en casemanagers. Daarnaast maakt de praktijk gebruik van de nieuwste en modernste apparatuur.

“Iedereen heeft recht op een mooie glimlach en een gezond gebit.”

Maak een afspraak

Kaakchirurg-implantoloog is ook tandarts

Zelf is Omar kaakchirurg, implantoloog en tandarts. “Meestal hebben patiënten moeite met een bezoek aan de kaakchirurg. Voor patiënten is het dan erg prettig als ze door dezelfde behandelaar worden behandeld, of dat ze behandeld worden in dezelfde vertrouwde omgeving in dezelfde praktijk. Bovendien zijn de wachttijden korter voor de kaakchirurg. Vaak kan ik ze dezelfde dag nog behandelen, wanneer ze bijvoorbeeld een ontsteking hebben aan hun verstandkies.”

Een eigen tandprotheticus

Het is ook bijzonder dat de praktijk een eigen tandprotheticus heeft. Hij maakt uitneembare onderdelen zoals een plaatje, een frame, een implantaatprothese of een kunstgebit. De meesten zien er zo natuurgetrouw mogelijk uit, zodat het bijna niet opvalt wanneer de patiënt de prothese draagt.

Maak een afspraak

Casemanagers

Een ander uniek voordeel voor de patiënt zijn de casemanagers. Zij zoeken uit waarom mensen niet naar de tandarts gaan. Ook helpen zij patiënten met praktische problemen, zoals een tandartsfobie, tijdsgebrek en financiële beperkingen. Elke patiënt van het Capels Tandheelkundig Centrum krijgt dus individueel advies. Omar: “Wij zijn vooral geïnteresseerd in het bevorderen van de mondgezondheid van onze patiënten. Iedereen heeft recht op een mooie glimlach en een gezond gebit.”

Maak een afspraak